søndag den 17. november 2013

Phnom Penh

 Ristede fårekyllinger - en anbefalet snack på hostellet.


Phnom Penh er hvor vi lærte lidt mere om cambodjansk mad! Da vi ankom til hostellet efter 8 timers bustur og spurgte, hvad de kunne anbefale af lokalt mad, vag svaret: "ristede fårekyllinger og andefostre"! På trods af denne anbefaling (som vi ikke var helt modige nok til at prøve), fandt vi rigtig lækker streetfood til ingen penge!

Phnom Penh er ikke en særligt charmerende by, men den bød på et lille tempel, et gammelt fængsel/torturcenter og et marked - og da vi kun havde en dag i byen, måtte vi vælge. Det blev til templet og markedet, hvor vi købte US Army hængekøjer, som vi pønser på at overnatte et par nætter i på en ø..
Det kom sig af, at vi på hostellet mødte to survivor-typer, som syntes at alt på øerne var for dyrt, og som derfor havde bestemt sig for at klare det selv. Det omfattede, at de havde boet 2 måneder på en ø, hvor de sov i hængekøjer, lavede mad over bål og sidst men ikke mindst byggede deres egen båd af skrald (!), som de kunne forlade øen på! Og så var der jo ikke andet for end at investere i hængekøjer, bare for at føle sig lidt "vi kan også"-agtig.

For at det ikke skal være nok, mødte vi dagen efter to fyre, som havde cyklet, ja cyklet, hele vejen fra Frankrig. Cyklet. Og de var ikke færdige endnu. Så vi følte os lidt svage, og overvejer nu også at investere i trancher-sæt og selv lave mad og fisk. Godt jeg har Martin med!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar