fredag den 15. november 2013

Angkor

Tirsdag aften ankom vi til Siem Reap - Cambodias mest turistede by, men også udgangspunkt for at se de berømte Angkor tempel ruiner.

Angkor er fantastisk! Jeg havde høje forventninger og Martin havde højere, men vi blev på ingen måde skuffede! Den første ruin vi var inde i, var så stor, detaljeret og kompleks at vi var overbeviste om, at det var den største. Det viste sig, at det kun var en lille prik på tempelkortet, og at de andre templer fortsatte med at imponere på hver sin måde!
Et af de flotteste var Ta Prohm, som var et tempel, der var fuldstændigt kamufleret i regnskoven. Kæmpe træer voksede oven på templet og kæmpe murbrokker blokerede passager, som kun kunne krydses ved en lille klatretur. Nogen af os synes det var RET sjovt at klatre rundt i det, som efter sigende var "fuldstændigt ligesom et PlayStation spil!"

Vi bor på et billigt og fint hotel, som vi var meget imponerede over, da vi ankom, og mindre imponerede over da vi så nabohotellets pool og liggestole.. Som enhver god backpacker nassede vi os til en dag ved poolen og blev lettede da vi hørte at et værelse der kostede det seksdobbelte af vores! Resten af dagene har vi været hele Angkor rundt i tuk-tuk, kampsvedt og spist lækker cambodjansk mad til under 15 kr!

I morgen tager vi videre til Pnohm Penh, som er Cambodias hovedstad, og så videre ud til øen Koh Rong. Hvis du sidder i kolde Danmark og let bliver misundelig på sol, varme, hvide strande og turkis vand, ville jeg råde dig til ikke at Google det ;-)




























Ingen kommentarer:

Send en kommentar