mandag den 9. december 2013

Ha Tien

Vores første stop i Vietnam er grænsebyen Ha Tien, som er en charmerende by i Mekongdeltaet. Floden løber langs byen, og på den er flere små flydende barer og båderestauranter.




Da vi havde skumle planer om ar købe en scooter, lejede vi første dag en, som jeg kunne få lov at øve lidt på. Så kørte vi rundt til sorte sandstrande og en kæmpe hule med et tempel i og legede turister. Maden skulle også udforskes, så vi spiste streetfood af princippet "en af hver". Sådan endte vi med marineret kylling, noget risagtigt svøbt i bananpalmeblade, frisk hummer, kæmpe krabber, figneagtige bælgfrugter og vagtelæg - og det koster jo ingenting! Vagtelæg fik vi en hel pose af for 2,5 kr og hummer for 18 kr!








I dag har vi så købt scootere. En hver. Heldigvis havde vi spurgt en vietnamesisk guide, som vi er blevet venner med, om han ville tage med, for de taler bare ikke et ord engelsk her! Det betyder, at det hele mere eller mindre blev ordnet hen over hovedet på os - de dumme turister! Vi fik dog lov at prøvekøre og prutte om prisen, så vi var helt tilfredse! Og nu er vi motorcykelejere!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar