fredag den 28. februar 2014

Pondicherry

Vi er lige nu i en by kendt som Pondicherry eller Puducherry (de fleste byer hernede har to navne - sikkert for at forvirre os stakkels turister mest muligt). Byen er en tidligere fransk koloni, så menuen står både på paté og coq au vin og dyr rødvin, så vi klarer os lige.
Derudover lykkedes det Anine og jeg at opdrive en vaskeægte grøn tuborg (!!!!) som vi delte til maden. Den var dog lidt dyr, så den kostede os hele 200 rupies ~ 17 kr for 750 ml hvilket var 2/3 prisen af en bøf - skrækkeligt!

Ellers så har vi idag fundet ud af hvor turen går hen næste gang. På torsdag (den 6. februar) har vi købt togbilletter til Thanjavur, en meget kendt for sine flotte templer (ligesom resten af byerne hernede). Det er åbenbart ikke en ordentlig by hvis den ikke har en samling World Heritage templer.

Ellers går livet roligt i selskab med en masse franskmænd og flere indere. Jeg går rundt og kysser lidt på en indisk-udseende ung pige (Anine har fået skræddersyet en såkaldt Churithas, så hun ligner efterhånden en vaskeægte inder). 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar